Uutiset

Uutiset

 • Ihanaa joulua ja onnellista uutta vuotta!

  Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta sinulle! Ollut ihanaa päästä laulamaan ja esiintymään taas enemmän. Tätä lisää myös tulevana vuonna. Luvassa myös vihdoin uutta musiikkia, joten pysyhän kuulolla!

 • Tanssi kanssain

  Jenna on mukana suositun Tanssi kanssain -ohjelman uudella kaudella. Ohjelma taltioidaan pe 18.3. Espoossa (Korpilampi). Mukana menossa ovat myös mm. Marko & Jukka sekä Antti Raiski. Säestyksestä vastaa Jackpot. Tervetuloa!

 • Loistavaa uutta vuotta!
 • Aurinkoista kesää!

  Kylläpä kelit meitä suosii, ihanaa! Tämä laulunope jäi opetustöistä kesälomille, ja elokuussa sitten taas jatkuu opetukset. Keikkojakin on jo ilokseni tullut elokuulle – toivotaan, että ne myös toteutuisivat, ja päästäisiin yhdessä nauttimaan musiikista!

  Nautitaan kesästä, ja rentoudutaan! Voi hyvin!

  Jenna

 • Uuden vuoden tervehdys!

  Heipat kaikille!

  Alkanut vuosi on lähtenyt nopeasti liikkeelle ja kovasti mennään jo kevättä kohti. Keikoille on edelleen kova ikävä, mutta nyt ei auta kuin malttaa ja toivoa, että tilanne sallisi pian esiintymiset. Keikkakalenteria on päivitetty varovaisen toiveikkaana ja voit käydä kurkkaamassa sieltä tämän hetkiset esiintymiset, jotka ovat tälle vuodelle tiedossa.

  Minun viime vuosi oli paikoin aikamoistakin haipakkaa, sillä laulunopetustöiden ohessa valmistelin opintoni loppuun ja joulukuussa 2020 valmistuin. Nyt minulla on siis musiikkipedagogiopinnoista ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa maisteritasoa. Olo on kyllä kiitollinen ja helpottunut! Nyt pidän opinnoista taukoa, ainakin hetken. Saa nähdä tuleeko sitä vielä joskus palattua koulunpenkille.

  Toivon sulle terveyttä ja mukavaa kevään odotusta – toivottavasti nähdään ja kuullaan pian!

  Aurinkoa,

  Jenna