Ajankohtaista

Aurinkoista kesää!

8.6.2021

Kylläpä kelit meitä suosii, ihanaa! Tämä laulunope jäi opetustöistä kesälomille, ja elokuussa sitten taas jatkuu opetukset. Keikkojakin on jo ilokseni tullut elokuulle – toivotaan, että ne myös toteutuisivat, ja päästäisiin yhdessä nauttimaan musiikista!

Nautitaan kesästä, ja rentoudutaan! Voi hyvin!

Jenna


Uuden vuoden tervehdys!

30.1.2021

Heipat kaikille!

Alkanut vuosi on lähtenyt nopeasti liikkeelle ja kovasti mennään jo kevättä kohti. Keikoille on edelleen kova ikävä, mutta nyt ei auta kuin malttaa ja toivoa, että tilanne sallisi pian esiintymiset. Keikkakalenteria on päivitetty varovaisen toiveikkaana ja voit käydä kurkkaamassa sieltä tämän hetkiset esiintymiset, jotka ovat tälle vuodelle tiedossa.

Minun viime vuosi oli paikoin aikamoistakin haipakkaa, sillä laulunopetustöiden ohessa valmistelin opintoni loppuun ja joulukuussa 2020 valmistuin. Nyt minulla on siis musiikkipedagogiopinnoista ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa maisteritasoa. Olo on kyllä kiitollinen ja helpottunut! Nyt pidän opinnoista taukoa, ainakin hetken. Saa nähdä tuleeko sitä vielä joskus palattua koulunpenkille.

Toivon sulle terveyttä ja mukavaa kevään odotusta – toivottavasti nähdään ja kuullaan pian!

Aurinkoa,

Jenna


Syysterkkuja!

27.8.2020

Moikka! Toivottavasti sulla on ollut mukava kesä poikkeusoloista huolimatta! On ollut erittäin outoa, että ei olla nähty pitkään aikaan missään keikoilla, jotka korona vei mennessään. Tänä lauantaina saan kuitenkin nousta pitkästä aikaa lavalle ja yksittäisiä esiintymisiä on myös luvassa loppuvuodelle. Keikkakalenteri on nyt päivitetty ja löydät sieltä lisäinfoa esiintymisistä! Toivottavasti nähdään pian, voi hyvin!

P.S. Poikkeusoloista johtuen en valitettavasti jaa nimmareita keikoilla tai voi halata/olla lähellä kuulumisia vaihtamassa – uskon ja toivon, että ymmärrät tämän ja mennään terveys edellä! Nimmarikortteja jätän kuitenkin valmiiksikirjoitettuina lavan reunalle, josta niitä voi halutessaan ottaa muistoksi.

Lämmöllä,

Jenna


Koronaterkut!

15.5.2020

Heippa kaikille, toivottavasti ootte pysyneet terveinä ja edes suht pirteinä vallitsevien olosuhteiden keskellä!

Tämä kevät on ollut kyllä varsin ikimuistoistoinen ja kummallinen ja aina ei oo ollut naurukaan herkässä vanhaan tapaan. Koronasta johtuen kaikki kesänkin keikat ovat valitettavasti peruuntunut ja nousen lavalle seuraavan kerran luultavasti vasta syyskuussa. Tilanne on kurja monessakin mielessä, mutta kaikkien hyvinvointi ja terveys on tärkeintä tässäkin kohtaa!

Kuunnelkaa paljon musiikkia ja aina voi pistää vaikkapa olohuonetanssit pystyyn omassa kodissa! Paljon terveyttä, voimia ja jaksamista – toivottavasti nähdään pian! Pestään käsiä ja pidetään turvavälit!

Jenna


TAMMIALE verkkokaupassa!

6.1.2020

Kaikki loput verkkokaupan T-paidat VAIN 10€/kpl. Tuotteita jäljellä yhteensä enää vain reilut parikymmentä paitaa, kaikki S-kokoja (, mutta reiluja malleja),  joten toimi nopeasti ja tilaa omasi! Tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Tilaukset verkkokauppaan, kiitos.

Mukavia shoppailuhetkiä! 😉


Hyvää uutta vuotta!

6.1.2020

Haluan toivottaa mitä parhainta uutta vuotta, 2020, sinulle! Lämmin kiitos viime vuodesta! Sain tehdä upeita juttuja työrintamalla ja olen jokaisesta esiintymisestä ja kohtaamisesta erittäin kiitollinen ja vaalin yhteisiä hetkiämme musiikin parissa! Sinulle sydämestäni aina laulan! Annetaan musiikin kuulua ja soida tänä kuluvanakin vuonna ja tehdään lisää yhteisiä musiikkimuistoja!


Syysterkut!

6.10.2019

Syksyinen tervehdys sinulle!

On jo lokakuu ja pakko todeta, että ollaan jo menossa pitkällä syksyssä. Sateisista ja koleista keleistä huolimatta luonto näyttää kauniita puoliaan ruskanloistossaan!

Loppuvuoteen mahtuu paljon esiintymisiä ja useampi joulukonsertti ympäri Suomen (käy kurkkaamassa tarkemmat tiedot keikat-osiosta)! Toivottavasti näen teistä mahdollisimman monen konserteissamme – tervetuloa virittymään jouluntunnelmaan!


Kesäterkut!

15.6.2019

Jenna sai juuri lukuvuoden pakettiin laulunopettajan työssään ja viettää nyt ansaittua kesälomaa. Keikoilta hänet voit bongata taas ensi kuussa. Esiintymiset löydät keikat-osiosta. Aurinkoisen ihanaa kesää juuri sinulle, nähdäänhän kesäkeikoilla!?


Tanssi kanssain -ohjelma

31.3.2019

Jenna on mukana suositussa Tanssi kanssain -ohjelmassa keskiviikkona 3.4. klo 21 alfatv:llä! Mukana on myös Taikakuu ja Myrskylyhty, joka säestää Jennaa! Muista katsoa!


Kevättä kohti!

16.2.2019

Tulethan mukaan Tanssi kanssain -ohjelman nauhoituksiin 22.3. Ruusulinnaan Nurmijärvelle! Mukana menossa mm. Jenna ja Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty!


 


Uusi albumi NYT! kaupoissa!
Jenna Facebookissa!
facebook.com/jennabageberg
Jenna Instagramissa!
@jenna_bageberg
Keikat:
Gramofoni
www.gramofoni.fi