Ajankohtaista

Hyvän joulun toivotus

21.12.2014

Tämä vuosi on ollut minulle erityisen työntäyteinen. Omat lauluopettajaopintoni alkavat olla siinä vaiheessa, että valmistuminen tulevana keväänä on ajankohtaista. Olen myös saanut  ilokseni tehdä syksystä alkaen lauluopettajan töitä Jyväskylän ammattiopistolla (ent. konservatorio) sekä Keski-Suomen pop/jazz-opistolla. Konserttihommia (ja muita esiintymisiä) on myös riittänyt mukavasti, syksyllä olin mukana 50-luvun konserttiprojektissa yhdessä Raimo Salon kanssa ja ”Hyvän joulun toivotus”-konserttikiertue huipentui tänään solistikaverini, Mikael Konttisen kanssa Kontiolahdelle, kotiseudulleni. Nyt on aika aloittaa lomailu ja palata takaisin työn ääreen seuraavan kerran loppiaisviikolla, jolloin saan kunnian esiintyä Lappeenrannan kaupungin orkesterin solistina kahdessa ABBA-konsertissa. Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta yhteistyökumppaneille, ohjelmatoimistolle, yleisölle, muusikoille, solistikavereille ja sinulle kuulijani! Hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista uutta vuotta 2015!

Lämmöllä,

Jenna

 


Kommentteja ei voi kirjoittaa.

 


Uusi albumi NYT! kaupoissa!
Jenna Facebookissa!
facebook.com/jennabageberg
Levy-yhtiö:
Suomen Mediamusiikki Oy
www.mediamusiikki.fi
Jakelu:
AXR Music Oy
www.axr.fi
Keikat:
Auraviihde
www.auraviihde.fi