Ajankohtaista

Loistavaa Uutta Vuotta 2015!

5.1.2015

Mitä parhainta alkanutta vuotta, sinulle! Uusi vuosi on pyörähtänyt jo hyvää vauhtia käyntiin ja sen mukana työkuviot taas kutsuvat. Olen tällä viikolla Lappeenrannan kaupungin orkesterin solistina kahdessa ABBA-konsertissa. Kevät ja kesä taas tuovat mukanaan mm. solistivierailuja Jyväskylä big bandissa sekä Ilmavoimien big bandissa – kaikkea kivaa siis luvassa, tervetuloa kuuntelemaan!

ABBA-konserteista…:

”Toiveuusinta ABBAn siivin soi perjantaina 9.1. klo 19 Lappeenranta-salissa ja lauantaina 10.1. klo 19 Karelia-salissa Imatralla. Lappeenrannan kaupungin orkesteria johtaa jälleen Tobor Boganyi ja solisteina laulavat Jenna Bågeberg ja Lauri Mikkola. Konsertissa kuullaan orkesterinumeroina mm. Giocchino Rossinin La Boutique Fastastique sekä Abban klassikkokattaus uusin värein.” Liput 35e (S-etukortilla 4e:n alennus). HUOM! Lappeenrannan konsertti on loppuunmyyty! Tervetuloa kuuntelemaan!


Kommentteja ei voi kirjoittaa.

 


Uusi albumi NYT! kaupoissa!
Jenna Facebookissa!
facebook.com/jennabageberg
Levy-yhtiö:
Suomen Mediamusiikki Oy
www.mediamusiikki.fi
Jakelu:
AXR Music Oy
www.axr.fi
Keikat:
Auraviihde
www.auraviihde.fi