Ajankohtaista

Hyvää joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2016!

20.12.2015

Suurkiitos kuluneesta vuodesta kaikille! On ollut mahtavaa olla mukana erilaisissa musiikkiproduktioissa sekä tehdä yhteistyötä monen erilaisen kokoonpanon kanssa! Syksyyn saakka suurin osa ajasta meni vielä opintoja viimeistellessä, mutta nyt on laulunopettajanpaperit virallisesti taskussa ja katseen voi suunnata kohti uusia haasteita ja keikka-asioihin on taas huomasttavasti enemmän aikaa keskittyä!

Lämpöiset jouluterveiset kaikille! Levätkää, nauttikaa kiireettömyydestä ja herkutelkaa vapaasti! 😉 Menestystä ja onnea myös tulevaan vuoteen ja nähdään musiikillisissa merkeissä toivottavasti mahdollisimman usein!

Rakkain jouluterkuin,

Jenna


Kommentteja ei voi kirjoittaa.

 


Uusi albumi NYT! kaupoissa!
Jenna Facebookissa!
facebook.com/jennabageberg
Levy-yhtiö:
Suomen Mediamusiikki Oy
www.mediamusiikki.fi
Jakelu:
AXR Music Oy
www.axr.fi
Keikat:
Auraviihde
www.auraviihde.fi