Ajankohtaista

Jenna palkittiin Rintamaveteraaniliiton kunniaristillä

19.2.2016

Vuoden 2007 Tangokuningatar Jenna Bågeberg sai musiikkipedagogin opintonsa päätökseen syksyllä 2015. Opintojen myötä hän sai virallisen pätevyyden pop/jazz-laulunopettajaksi. Opintojen kesto on 4,5 vuotta, mutta Jenna valmistui etuajassa, reilussa neljässä vuodessa ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu, palkitsi Jennan stipendillä hänen opinnoistaan mm. seuraavin perustein: ahkera opiskelija, yrittäjähenkinen asenne, erinomainen koulumenestys sekä valmistuminen etuajassa.

– Olen kiitollinen siitä, että jaksoin pakertaa opinnot kunnialla loppuun, vaikka välillä aikataulujen yhteensovittaminen esiintymisten, opiskelujen ja laulunopettamisen kanssa tuottikin haasteita. Työllistyin onnekseni jo opintojeni aikana opetusalalle ja tällä hetkellä toimin laulunopettajana Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (samainen koulu, josta syksyllä valmistuin) sekä yksityisessä musiikkikoulu Alkusoitossa. Koen opetustyön hyvin antoisana sekä opettavaisena ja keikkakokemuksesta on myös tässä työssä ehdottomasti hyötyä. Opetöiden lisäksi käyn edelleen esiintymässä aina tilaisuuden tullen ja viime vuosina etenkin konsertit ovat työllistäneet minua etupäässä, kertaa tapahtumia Jenna Bågeberg.

Tänä vuonna Jenna sai hienon huomionosoituksen Rintamaveteraanit ry:n esityksestä Puolustusministeriltä, sillä Jenna palkittiin Rintamaveteraaniliiton kunniaristillä arvokkaasta tuesta ja myötämielisyydestä sotiemme veteraaneja kohtaan.

– Kunniaristin saaminen on minulle suuri tunnustus ja yksi kohokohdista urani varrelta. Olo on nöyrä. Olen aina lähtenyt mielelläni esiintymään veteraaneille, kun kutsu on käynyt, ja aion toimia näin jatkossakin. Arvostan veteraaneja todella korkealle ja he ansaitsevat kaiken mahdollisen kunnioituksen, Jenna painottaa


Kommentteja ei voi kirjoittaa.

 


Uusi albumi NYT! kaupoissa!
Jenna Facebookissa!
facebook.com/jennabageberg
Levy-yhtiö:
Suomen Mediamusiikki Oy
www.mediamusiikki.fi
Jakelu:
AXR Music Oy
www.axr.fi
Keikat:
Auraviihde
www.auraviihde.fi