Ajankohtaista

Syysterkut!

1.10.2016

Tänään on jo lokakuun ensimmäinen päivä, syksy on saapunut ja kauniit värit täyttävät luonnon. Keskityn syksyllä lähinnä laulunopetustehtäviin, joita riittää oikein mukavasti, mutta on luvassa toki myös muutamia esiintymisiäkin! Päällimmäisenä näistä nostaisin jo perinteeksi muodostuneet ”Hyvän joulun toivotus” -konsertit yhdessä Mikael Konttisen kanssa. Konsertoimme tänä vuonna ainakin Vantaalla, Joensuussa sekä Maskussa ja lisää konserttipaikkoja saattaa vielä hyvinkin tulla tässä syksyn mittaan! Seuraa siis keikkakalenteria!

Ensi vuonna on myös luvassa juhlavuosi, sillä tulevana kesänä tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun minut kruunattiin Tangokuningattareksi! Mitä kaikkea juhlavuosi tulee pitämäänkään sisällään, aika näyttää! Keksimme varmasti jotakin ikimuistoista myös yhdessä Kuninkaani Henri Stenrothin kanssa.

Toivon sinulle oikein värikkäitä ja lämpimiä syyspäiviä! Toivon näkeväni teistä mahdollisimman monen konserteissa ja muissa esiintymisissä!

Syysterkuin,

Jenna


Kommentteja ei voi kirjoittaa.

 


Uusi albumi NYT! kaupoissa!
Jenna Facebookissa!
facebook.com/jennabageberg
Levy-yhtiö:
Suomen Mediamusiikki Oy
www.mediamusiikki.fi
Jakelu:
AXR Music Oy
www.axr.fi
Keikat:
Auraviihde
www.auraviihde.fi