Ajankohtaista

Juhlavuosi

22.6.2017

Tänä kesänä tulee kuluneeksi 10 vuotta, kun Jenna kruunattiin tangokuningattareksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Tätä hienoa etappia on syytä juhlistaa ja täsmälleen tuona kruunaamispäivänä, 7.7. (tosin nyt 10 vuotta myöhemmin) Jenna järjestää juhlakonsertin, ”Sä oot mun tangoystäväin”, yhdessä kuninkaansa Henri Stenrothin kanssa. Juhlakonsertin säestyksestä vastaa Petoman-orkesteri ja konsertin kesto on noin tunti. Juhlakonsertti on läpileikkaus molempien laulajien tähänastisista urista ja kappaleet liikkuvat tangomusiikin tulisesta ja haikeastakin tunnelmasta reippaampien lattarisävelmien kautta ikivihreisiin klassikoihin. Jenna ja Henri eivät ole koskaan aiemmin konsertoineet kahdestaan tällä kokoonpanolla, joten siinäkin mielessä konsertti-illasta tulee ainutlaatuinen!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan konserttiin ja juhlistamaan tätä hienoa merkkipaalua!

Konsertti-info:

Konsertti on pe 7.7. Kruunu-ravintolassa Tangokadun kupeessa. Konsertti alkaa klo 00.00. K-18.


Kommentteja ei voi kirjoittaa.

 


Uusi albumi NYT! kaupoissa!
Jenna Facebookissa!
facebook.com/jennabageberg
Levy-yhtiö:
Suomen Mediamusiikki Oy
www.mediamusiikki.fi
Jakelu:
AXR Music Oy
www.axr.fi
Keikat:
Auraviihde
www.auraviihde.fi