Ajankohtaista

Kesäterkut!

3.7.2018

Kesä on edennyt jo heinäkuuhun ja on aika päivittää hieman kesäkuulumisia. Ihana kahden viikon loma Kreikassa on takana ja kesäkeikat kutsuvat! Tähän kesään mahtuu monenmoisia esiintymisiä ja yksi kohokohdista on kesäkiertue lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen kanssa. Jenna ja Loiskis kiertävät usealla paikkakunnalla, katso tarkemmat tiedot keikat-osiosta. Jenna sai kunnian olla myös Loiskiksen uudella levyllä, jolla teemana ovat tuutulaulut. Levyllä on myös muita vierailevia artisteja. Levyn julkaisukonsertti on 5.7. Jyväskylässä.

Aurinkoista kesää kaikille, keikoilla tavataan!


Kommentteja ei voi kirjoittaa.

 


Uusi albumi NYT! kaupoissa!
Jenna Facebookissa!
facebook.com/jennabageberg
Jenna Instagramissa!
@jenna_bageberg
Keikat:
Gramofoni
www.gramofoni.fi