Ajankohtaista

Koronaterkut!

15.5.2020

Heippa kaikille, toivottavasti ootte pysyneet terveinä ja edes suht pirteinä vallitsevien olosuhteiden keskellä!

Tämä kevät on ollut kyllä varsin ikimuistoistoinen ja kummallinen ja aina ei oo ollut naurukaan herkässä vanhaan tapaan. Koronasta johtuen kaikki kesänkin keikat ovat valitettavasti peruuntunut ja nousen lavalle seuraavan kerran luultavasti vasta syyskuussa. Tilanne on kurja monessakin mielessä, mutta kaikkien hyvinvointi ja terveys on tärkeintä tässäkin kohtaa!

Kuunnelkaa paljon musiikkia ja aina voi pistää vaikkapa olohuonetanssit pystyyn omassa kodissa! Paljon terveyttä, voimia ja jaksamista – toivottavasti nähdään pian! Pestään käsiä ja pidetään turvavälit!

Jenna


Kommentteja ei voi kirjoittaa.

 


Uusi albumi NYT! kaupoissa!
Jenna Facebookissa!
facebook.com/jennabageberg
Jenna Instagramissa!
@jenna_bageberg
Keikat:
Gramofoni
www.gramofoni.fi