Ajankohtaista

Syysterkkuja!

27.8.2020

Moikka! Toivottavasti sulla on ollut mukava kesä poikkeusoloista huolimatta! On ollut erittäin outoa, että ei olla nähty pitkään aikaan missään keikoilla, jotka korona vei mennessään. Tänä lauantaina saan kuitenkin nousta pitkästä aikaa lavalle ja yksittäisiä esiintymisiä on myös luvassa loppuvuodelle. Keikkakalenteri on nyt päivitetty ja löydät sieltä lisäinfoa esiintymisistä! Toivottavasti nähdään pian, voi hyvin!

P.S. Poikkeusoloista johtuen en valitettavasti jaa nimmareita keikoilla tai voi halata/olla lähellä kuulumisia vaihtamassa – uskon ja toivon, että ymmärrät tämän ja mennään terveys edellä! Nimmarikortteja jätän kuitenkin valmiiksikirjoitettuina lavan reunalle, josta niitä voi halutessaan ottaa muistoksi.

Lämmöllä,

Jenna


Kommentteja ei voi kirjoittaa.

 


Uusi albumi NYT! kaupoissa!
Jenna Facebookissa!
facebook.com/jennabageberg
Jenna Instagramissa!
@jenna_bageberg
Keikat:
Gramofoni
www.gramofoni.fi